ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Μαραθώνιος Κισσάβου

Την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου Μαραθωνίου Κισσάβου εξέφρασε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας προς τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας σε συνάντηση που είχαν χθες στην έδρα της Περιφέρειας.

Ο αγώνας που διεξήχθη στη διαδρομή Στόμιο – Καταφύγιο Κισσάβου – Κορυφή Κισσάβου -Συναχόβρυση – Ανατολή – Μεταξοχώρι και με τερματισμό στην Αγιά πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 105 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα, σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Αγιάς και του ΕΟΣ Λάρισας.

«Είναι ένα σημαντικός αγώνας για την περιοχή, ο οποίος εξελίσσεται πλέον σε θεσμό και δείχνει τη δυναμική που υπάρχει για τη διοργάνωση τέτοιων αθλητικών διοργανώσεων στον Κίσσαβο. Αυτές οι διοργανώσεις δίνουν δύναμη και πίστη για την προσπάθεια, που όλοι μας χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή»,  επεσήμανε ο κ. Αγοραστός. Ακόμη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τους διοργανωτές, τους χορηγούς, τους συλλόγους, και τους εθελοντές για την ουσιαστική συμμετοχή τους στην όλη διοργάνωση.

Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Χρήστος Καραμπούζης απένειμε τιμητική πλακέτα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τη στήριξη που παρείχε, ενώ τέθηκε και το πλαίσιο για τη διοργάνωση του 4ου Μαραθωνίου Κισσάβου το 2013, που θα είναι αρκετά αναβαθμισμένος.

Κατά τη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη ο γεν. γραμματές του ΕΟΣ κ. Γιώργος Λελεκάνος και το μέλος και περιφερειακός σύμβουλος κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις