ΛΑΡΙΣΑ

Διεθνή συνέδρια στο ΤΕΙ Λάρισας

Πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 25, 26 και 27 Μαίου

Τα Διεθνή Συνέδρια MIBES (Management of International Business & Economic Systems) και το Ελληνικό Συνέδριο Διοίκησης και Οικονομίας ΕΣΔΟ (http:/esdo.teilar.gr)  πραγματοποιήθηκαν το 3ήμερο 25-27 Μαΐου στο ΤΕΙ Λάρισας.

Ιδρυτής και Πρόεδρος των Συνεδρίων είναι ο καθηγητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Δρ. Γεώργιος Μπλάνας.

Διεθνώς αναγνωρισμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές παρουσίασαν μια ευρύτητα θεμάτων που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ παρουσιάστηκαν εξήντα εργασίες στο ευρύτερο πεδίο της διοίκησης και οικονομίας.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Λαρισαίος Μ. Σηφάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της διεθνώς αναγνωρισμένης πολύ-βραβευμένης υποδειγματικής καινοτόμου επιχείρησης  Custom Media Labs η οποία έχει την παραγωγή της στη Λάρισα και εξάγει τις υπηρεσίες της στις ΗΠΑ, η Λαρισαία Χ. Γερολυμάτου, διευθύντρια της λαρισαϊκής επιχείρησης ΜΙΚΕΛ που είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα καφέ της χώρας μας, οι διευθυντές των επιχειρήσεων means4 κ. Γ. Μακρίδης και affiliatemotion κ. Σ. Βλάσσης, οι ιδρυτές της εταιρείας groupsourcing groopio κ.κ. Ε. Μανουσάκης και Ε. Φιλιππίδης, και ο καθηγητής του πανεπιστημίου  Minnesota των ΗΠΑ Δρ. Β. Janavaras, με ομιλίες που έδωσαν σημαντικές και καίριες απαντήσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την βιωσιμότητα και ανάπτυξη της χώρας μας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις