ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλη η ΑΕΛ στο φιλικό με τον Αμπελωνιακό

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη το απόγευμα στον Αμπελώνα, ανάμεσα στον Αμπελωνιακό του Τάκη Παραφέστα και την ΑΕΛ του Μιχάλη Ζιώγα.

Οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και είναι στις τελευταίες ημέρες προπονήσεων και δοκιμών πριν πάρουν την καλοκαιρινή τους άδεια οι ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και αρκετό κόσμο. Ενδεικτικό ήταν πως στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Monsters Αμπελώνα όπου και δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Στο αγωνιστικό μέρος, η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Οι δύο τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δούνε αρκετούς παίκτες και να δοκιμάσουν κάποιους άλλους. Από πλευράς ΑΕΛ ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας τσέκαρε αρκετά νέα παιδιά από την ομάδα Νέων, καθώς και από άλλες περιοχές. Όπως μας τόνισε πρώτος του στόχος είναι να δει πολλά παιδιά από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΛ και εν συνεχεία ότι καλό υπάρχει σε νομούς κοντά στη Λάρισα.

Στο σημερινό φιλικό δοκιμάστηκε ο τερματοφύλακας Θεοδωρόπουλος (είναι ελεύθερος και ξεκίνησε από τον Τοξότη, ενώ αγωνίστηκε και σε Ιωνικό-Δόξα Δράμας), ο αμυντικός μέσος Καλπίας από τον Τοξότη, ο επιθετικός Παπαχρήστος από τη Μελιβοία, ο μέσος Αναγνώστου από τα Γρεβενά, πέντε παιδιά από την Καρδίτσα (Κανιούρας Δ., Κανιούρας Β., Γκόλιας, Κοντοβάς, Κοτρώτσιος), ενώ αγωνίστηκαν και αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων (Ψωμολιάς, Κρητικός, Γκουντρουμπής, Τσιλούλης, Αγρόδημος).

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Γκουντρουμπή στο 10’ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και πάσα του υπό δοκιμήν Παπαχρήστου, για να ισοφαρίσει ο Φτίκας σε 1-1 στο 74’ μετά από ωραίο ελιγμό. Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, ενώ στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες έριξαν το ρυθμό του αγώνα.

Αμπελωνιακός: Κατσίβελος, Ρόκκα, Δαλακώνης, Κομισόπουλος, Κούρο, Κυριάκος, Συκιώτης, Αλεξανδρής, Βούκιας, Χατζηλιόντας. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κακαβίτσης, Μούργας, Φτίκας, Καρυπίδης, Μαυρίδης, Πατρίκ.

ΑΕΛ:Θεοδωρόπουλος, Ψωμολιάς, Γκαλίτσιος, Καλπίας, Καρανίκας, Τσιάρας, Παπαχρήστος, Αναγνώστου, Κρητικός, Γκουντρουμπής. Έπαιξαν και οι: Πρίφτης, Τσιλούλης, Κανιούρας Δ., Κανιούρας Β., Κοντοβάς, Κοτρώτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νατσιούλας, Τσακνάκης.

*Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και αρκετοί παίκτες από την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ, που σήμερα αντί του φιλικού έκαναν προπόνηση.

*Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ την Πέμπτη στα Τρίκαλα με τον ΑΟΤ.

athleticlarissa.gr / Χρήστος Γκατζούλης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις