ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επιτυχημένος ποδηλατικός αγώνας στο Συκούριο

Για ακόμη μια φορά, είχε επιτυχία ο Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ που ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με την ΔΟΠΑΠΕΠΤ του Δήμου Τεμπών στο Συκούριο με την ονομασία Κωνσταντίνεια  2012 και έγινε την Κυριακή 27 Μαΐου.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή μας, συμμετείχαν αθλητές από συλλόγους τις Δράμας, Θεσσαλονίκης, Αθηνών, Τρίκαλα και Βόλο.

Τον Αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και μικρά παιδία, από την περιοχή διότι μετά το τέλος του Αγώνα διεξήχθη λαϊκός αγώνας Ορεινής ποδηλασίας.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος των Τεμπών κ. Γρηγορίου Στέλιος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ.  Κρητικός Βασίλης, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Αργυρίου Γιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λανάρας Κώστας.

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας ήταν πρωταγωνιστής των αγώνων αφού οι αθλητές του κατάφεραν να πάρουν 8 μετάλλια και πολλές θέσεις στην εξάδα σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Τεμπών, την ΔΟΠΑΠΕΠΤ, όλους τους Εθελοντές που βοήθησαν για την διεξαγωγή του αγώνα καθώς επίσης το αστυνομικό τμήμα περιφέρειας Λάρισας και τον υπεύθυνο μέτρων τάξης τον Αστυνόμο κ. Στέλιο Ήλου.

Τέλος ευχαριστεί  τους 2 χορηγούς για την οικονομική βοήθεια που προσφέρουν. Την εταιρία BOSCH CAR SERVICE Υγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια και το κατάστημα ποδηλάτων ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις