ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΕΛΓΑ, γεωτρήσεις, κτηνοτροφία και προγράμματα στη “Θεσσαλική γη”

Το τι προβλέπεται από τον ΕΛΓΑ, σχετικά με τις αποζημιώσεις, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα του περασμένου Σαββατοκύριακου και τις ζημιές που υπέστησαν διάφορες καλλιέργειες στην περιφέρεια Θεσσαλίας, τι πρέπει να κάνουν οι αγρότες για τη νομιμοποίηση και αδειοδότηση των γεωτρήσεών τους, τι ισχύει για τις άδειες των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και την επιδότηση των αδειών οικοδομής αλλά και τα τρέχοντα προγράμματα για τον αγροτικό τομέα είναι μερικά από τα θέματα που θα ασχοληθεί σήμερα Τρίτη βράδυ, στις 23:00, η εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του τηλεοπτικού σταθμού «ASTRA TV», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της «Αγροτικής έκφρασης» Χρ. Αθανασιάδης.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι:

  1. Γρηγόρης Σουλιώτης, προϊστάμενος Διεύθυνσης Υδάτων Α.Δ.Π. Θεσσαλίας
  2. Ντίνος Μακάς, γεωπόνος – μελετητής
  3. Δημήτρης Κουλουκτσής, γεωπόνος ζωικής παραγωγής

Επίσης στην εκπομπή θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ  Χρήστος Χατζηαντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι αγρότες θα έχουν τη δυνατότητα, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνυμάτων, να καταθέσουν τα ερωτήματά τους, να εκφράσουν τους προβληματισμούς  τους και να πάρουν απαντήσεις στις όποιες απορίες έχουν σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

Επισημαίνεται ότι την εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσω ίντερνετ στη διεύθυνση: www.astratv.gr επιλέγοντας το LIVETV.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις