ΛΑΡΙΣΑ

Δεν θα είναι υποψήφιος με τη «Δημιουργία Ξανά!» ο Ανδρέας Γιουρμετάκης

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του γνωστού Λαρισαίου δημοσιογράφου

«Η τιμητική για μένα πρόσκληση του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου να τεθώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στη Λάρισα, με οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψω την δημοσιογραφία και να ασχοληθώ με την πολιτική. Η «απόδραση» από το επάγγελμα που αγαπώ διήρκησε ευτυχώς ελάχιστες ώρες: τόσο όσο διήρκησε η φιλοδοξία μου για προσφορά στα κοινά από άλλη θέση…

Τελικά, αποφάσισα να παραμείνω μάχιμος δημοσιογράφος παρά το γεγονός ότι έβλεπα θετικά την προοπτική της ενασχόλησης μου  με την πολιτική.

Θεωρώ υποχρέωση μου να κάνω αυτή τη δημόσια δήλωση για να αναδείξω την ανιδιοτέλεια του πρώτου σε ψήφους υποψηφίου του κόμματος κ. Θάνου Παπαδημητρίου, ο οποίος παρότι η εκλογή του στο κοινοβούλιο είναι πιθανή, ευχαρίστως παραχώρησε την θέση του σε εμένα. Τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν της εμπιστοσύνης των Λαρισαίων, ώστε να τους εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως και τον πρόεδρο του «Δημιουργία Ξανά» για την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε, όπως και τα στελέχη του κόμματος στη Λάρισα, αλλά και τα στελέχη  της «Δράσης» που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτής της συμφωνίας.

Παραμένω στη θέση του κρίνοντος (δημοσιογράφου) και δεν αποκλείω στο μέλλον να βρεθώ στην θέση του κρινόμενου…

Σε καλύτερες συνθήκες».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις