ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάζει το πλάνο της για την ΑΕΛ η «Ομάδα Εργασίας»

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως την Κυριακή στις 19:00 στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA θα παρουσιάσει το πλάνο της εξέδωσε η «ομάδα εργασίας», η οποία μάλιστα φέρει και την υπογραφή του προέδρου της ΕΠΣΛ Ζήση Γρηγορίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση :

« Ύστερα από, σχεδόν, ένα μήνα, διαβουλεύσεων, συζητήσεων και διεργασιών με φορείς, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, παλαιμάχους της ΑΕΛ και φιλάθλους απευθυνθήκαμε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη με σκοπό την αποσαφήνιση του τοπίου, ως προς τα διοικητικά αλλά και των υποχρεώσεων της ΠΑΕ, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε ένα πλάνο που θα έχει ως μοναδικό σκοπό, να περιέλθει, το συντομότερο δυνατό, η ΑΕΛ, στα χεριά των φιλάθλων της.

Δεδομένου του ότι οι ημερομηνίες «πιέζουν» και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις ,από την πλευρά του κ. Πηλαδάκη, καταθέτουμε την οριστική μας πρόταση, την όποια, θα παρουσιάσουμε την Κυριακή 27/5/2012 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα τύπου του AEL F.C. ARENA.

Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους που επιθυμούν να συμβάλλουν η και να συμμετέχουν στην επομένη μέρα της ΑΕΛ να προσέλθουν έτσι ώστε να αναδιαμορφώσουμε ένα οριστικό πλάνο το οποίο θα τεθεί υπόψη του μεγαλομετόχου κ.Πηλαδακη.

Στόχοι της συγκέντρωσης-συνέλευσης αυτής είναι η διασφάλιση της εξυγίανσης της ομάδας μας, η ΑΜΕΣΗ ανεύρεση των απαραιτήτων πόρων για την απρόσκοπτη λειτουργιά της ομάδας και φυσικά η ομαλή μεταβίβαση των μετοχών σε μια ευρύτερη λαϊκή βάση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΗΣΗΣ,ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ(με οικονομική θέση)».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις