ΕΛΛΑΔΑ

Λεφτά… υπήρχαν για τον Άκη και τη Βίκυ

Διαστημικά ποσά που ξεπερνούν κάθε φαντασία ξόδευαν ο Άκης Τσιχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη.

Όταν μάλιστα το 2006 το ετήσιο εισόδημα της κας Σταμάτη ήταν ίσο με μια από τις αγορές τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εκκωφαντικά.

Αρχίστε το μέτρημα: Δύο καναπέδες αξίας περίπου 55.000 ευρώ για το σαλόνι, τραπέζι εισόδου αξίας 21.800 ευρώ, μονο η βάση, η αξία του μαρμάρου ανέβασε τελικά την τιμή στα 33.194 ευρώ, κουρτίνες για την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους αξίας 6.740,11 ευρώ και άλλες κουρτίνες για το παιδικό δωμάτιο αξίας 2.760,48 ευρώ βρίσκονται στο νεοκλασικό παλάτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από το πλουσιότατο αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπου βρέθηκε μία λίστα με κοστολόγηση εγκαταστάσεων και εργασιών που φαίνεται να υπερβαίνει το ποσόν των 700.000 ευρώ για κλιματισμό, μόνωση, συναγερμό και σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης, με κάμερες, οθόνες και τηλεχειριστήρια.

Επίσης: ενα χαρτί με την παραγγελία στο Βερολίνο μιας Μερσεντές με πολλά έξτρα (ανάμεσα στα οποία και μίνι ψυγείο) που ανέβασε το αρχικό ποσόν των 68.319,33 ευρώ στα 81.300 βρέθηκε επίσης στο αρχείο.

Τα περισσότερα δελτία αποστολής ή παραγγελίας φέρουν το όνομα της κ. Βίκυς Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου.

prionokordela.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις