ΛΑΡΙΣΑ

Ο Δημήτρης Γόντικας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαίου στις 9 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Η Ν.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ καλεί τους εργατοϋπάλληλους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους νέους και τις νέες, να πάρουν μαζικά μέρος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 30 Μάη, στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Δ. Γόντικας, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΚΚΕ τονίζεται ότι «στις εκλογές στις 17 Ιούνη, επιδιώκεται να δοθεί ένα διπλό πλήγμα στο εργατικό και λαϊκό κίνημα και στην καρδιά του που είναι το ΚΚΕ. Θέλουν να αναχαιτίσουν το κίνημα που αναπτύσσεται, αντίθεσης, αντίστασης στις αντεργατικές, αντιλαϊκές πολιτικές, να εγκλωβίσουν αυτό το κίνημα σ’ ένα ρεύμα αυταπατών και ψεύτικων ελπίδων. Συμφέρον σ’ αυτό το στόχο έχουν ο ΣΕΒ, η ΕΕ και οι άλλοι ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί, τα αστικά κόμματα και τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου.

Γι΄ αυτό προσπαθούν να εξαλείψουν το μεγαλύτερο εμπόδιό τους, τη δύναμη, το κύρος, την απήχηση του ΚΚΕ. Με καταιγισμό από ψεύτικα και εκβιαστικά διλήμματα, όπως ευρώ η δραχμή, κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά, ενότητα και κυβέρνηση της αριστεράς και αιχμή του δόρατος το ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν είτε να μεταλλάξουν το ΚΚΕ, να το «βάλουν στο χέρι» είτε να το αποδυναμώσουν.

Κανένας τίμιος αγωνιστής, δεν πρέπει να παρασυρθεί, δεν πρέπει να ξεγελαστεί. Δεν υπάρχουν εύκολες και ανέξοδες λύσεις, δεν υπάρχουν σωτήρες που θα του λύσουν τα προβλήματα χωρίς τη δική του συλλογική, μαζική οργανωμένη δράση που θα ξεκινά στο χώρο δουλειάς, στο χωράφι, στη γειτονιά, στο χώρο εκπαίδευσης.

Την επομένη των εκλογών όταν θα αποκαλυφτούν οι κοροϊδίες για αλλαγή στην ΕΕ, ο συμβιβασμός και η υποταγή στα συμφέροντα των μονοπωλίων όλων των δήθεν «αντιμνημονιακών δυνάμεων», όταν τα νέα μέτρα θα σαρώσουν και θα τσακίσουν τα όποια υπολείμματα εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων, πρέπει να υπάρχει το ισχυρό αντίβαρο, το δυνατό μέσα και έξω απ’ τη Βουλή ΚΚΕ.

Να δοθεί απάντηση στα σχέδιά τους, να ανέβει η ευθύνη του καθένα μας να αποκρούσουμε την επίθεσή τους. Συστράτευση με το ΚΚΕ, ισχυροποίηση του λαϊκού παράγοντα, αντεπίθεση για την ικανοποίηση των αναγκών μας. Κανένας έξω απ’ τη μάχη. Κανένας εφησυχασμός. Όλοι δίνουμε αγωνιστικό παρών, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, με εμπιστοσύνη και αισιοδοξία στο Κόμμα που δεν κοροϊδεύει, που δεν προδίδει ποτέ τα λαϊκά συμφέροντα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις