ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εκδήλωση του ΤΕΦΑΑ με θέμα «Αγάπα το ποδήλατο»

Την Κυριακή 27 Μαίου το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Το ΤΕΦΑΑ της πόλης των Τρικάλων το οποίο πρωτοστατεί σε ιδιαίτερου ενδιαφέροντος κοινωνικές εκδηλώσεις διοργανώνει για ακόμη μία φορά μια τέτοιου τύπου εκδήλωση που έχει ως θέμα το ποδήλατο.

Ειδικότερα, το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων και το Μουσικό σχολείο διοργανώνουν από κοινού ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων (επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου), την Κυριακή 27 Μαίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι, κατά την οποία θα γίνει παράδοση 100 ποδηλάτων στους φοιτητές του τμήματος.

Με αυτόν τον τρόπο το ΤΕΦΑΑ επιθυμεί να συμβάλει στη διάδοση της αγάπης για το ποδήλατο και να προβάλει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης : Βοηθά στη βελτίωση και διατήρηση της υγείας, είναι άκρως φιλικό με το περιβάλλον και μηδενίζει το κόστος μετακίνησης – σε απόλυτη αντίθεση με τη χρήση του αυτοκινήτου.

Παρόμοια εκδήλωση έγινε πάλι από το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πριν από λίγα χρόνος όπου δόθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός ποδηλάτων στους φοιτητές του τμήματος.

Την Κυριακή 27/5 μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα ο καθένας μ’ ένα ποδήλατο.

Γι’ αυτό καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά με το ποδήλατό τους.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων θα βραβευτούν τα τρία πιο καλοδιατηρημένα ποδήλατα (παλιάς εποχής) από όσα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Επίσης, ενεργή συμμετοχή θα έχει και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων «Ασκληπιός», με τους ποδηλάτες του.

Τέλος, μετά την παράδοση των ποδηλάτων, θα γίνει ο γύρος των Τρικάλων από όλους τους συμμετέχοντες με ποδήλατο, με κεντρικό σύνθημα «Αγάπα το ποδήλατο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις