Με μισή ομάδα στον Θρασύβουλο η ΑΕΛ

Δημοσιεύθηκε στις: 15 Μαΐου 2012, 20:30

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης, στις 19:00, με το Θρασύβουλο στη Φυλή.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος θα αναγκαστεί να παρατάξει μια ομάδα με πάρα πολλές αλλαγές. Εκτός των Πότσι, Κατσιαρού και Ζεκίνια που ήταν γνωστό πως θα απουσιάσουν εκτός μάχης τελικά έμειναν και οι Γκονζάλες και Καούνος καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις σε οπίσθιο μηριαίο και προσαγωγούς.

Σαν να μην έφταναν οι απουσίες αυτών ο τεχνικός της ΑΕΛ αποφάσισε να αποκλείσει από την αποστολή και τους Στέλιο Βενετίδη και Κώστα Νεμπεγλέρα για λόγους αποφόρτισης. Δύσκολη η ερμηνεία της συγκεκριμένης κίνησης με μοναδική, ίσως, εξήγηση η σημαντικότητα της επόμενης αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα στο AEL FC ARENA στα μάτια του Μιχάλη Ζιώγα.

Έτσι λοιπόν δεδομένων των επτά απουσιών την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει σε λίγες ώρες, συμπεριλήφθηκαν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Γκαλίτσιος, Φωτιάς, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Χατζής, Μπλέντι, Τσιάρας, Σιατραβάνης, Χασομέρης, Γκρούμπιεσιτς, Πλιάγκας, Βούζας, Πίνα, Λαζιμάν.

sportlrarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ